Известие

Collapse
No announcement yet.

Червената лампа за дюзите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

re

тия във Динекспрес имат такув совтъер,4е го рестартираха 10-пъти докато направят една диагностика----абсолутни ОЛИГОФРЕНИ СА-----БЯГАИТЕ НА ДАЛЕ4Е ОТ ТЕЗИ
    156 2,4jtd

Comment

при мен се случи като се върщах от морето някаде на 180 ми светна дюзата и колата спря да има мощност само хидравликата ми работеше след като загасих двигателя запали и изгасна лампата но след 2/3 км пак се случи същото положение и при изпреварване ми прексваше
      156 1.9 JTD 105hp

Comment

А дали не пренадува? Кога светва при ускорение?

Comment

Само да напомня на колегите с бензиновите двигатели, които дават съвети за проблема, че има известни кунструктивни и принципни разлики между двигателите, движещи се на дизелово гориво и тези на бензин
          Аз, на мястото на колегата, бих отишъл при Бобо да я види. Много е важно не просто да се прочетат грешките, записанив компютъра, а да могат да се диагностицират правилно. Това означава 'ДИАГНОСТИКА'. Иначе с подходяща букса, стар лаптоп и краден софтуер може всеки да прочете компютъра, но малцина са тези, които могат да помогнат за отстраняването на проблема
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Иначе казано, да се чете и 'между редовете' ! Щото някой път без индикация за грешка в компютъра нещата пак не са наред.
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

еи на мен ми свети лампата когато си иска , и когато си иска гасни , или пали !! оказа се 4е имаше прекасната патека в компа, споихме я в ТВ сервиз , и сега само предарпва една !!! няма моштност - освен ако недадеш газта докраи. или от врвме на време се отпуши и трагне но за малко , или трябва да варана газта малко . ходих на 100 сервиза - и никои неможе да ми каже какав е проблема !! пак ли компа ?? абеее НЕЗНАМ имам и една алфа 33 - желязна е !! С тая 156 , имам я от 4 - 5 месеца боли ме главата . Трябва някои да тества компа маи !! маи и незнам тожа вазможно ли е ? и каде

Comment

От последния пост който писах е светвала само един път.Спрях и така изчаках около пет минути и тя си загасна.Много ме съмнява че се получава нещо като недостиг на гориво.Забелязах че този номер го прави когато нафтата ми е под първата чертичка.

Comment

имам браво 1,9 ЖТД и на мен ми се беше случило преди 2 години. след диагностика смених нафтата и сипвам САМО от омв премиум и от тогава никакви проблеми.
                  Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                  Bravo 1.9JTD 2000

Comment

А на мен ми светва ако я карам примерно на 3-та с 1500 оборота. Или на 4-та с 1500 оборота. Абе те колегите по горе са казали "диагностика", няма кво да умуваме...
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Тогава ще помоля колегите от Пловдив да ме посъветват къде да отида да ми направят диагностика.Да не взема да се натреса на некои баш майстори .

Comment

Напоследък взе по често да свети и след като я покарам малко на задна скорост изгасва.

Comment

Пич ако си от Пловдив пробвай тука , звънни на този човек
                          0894 21 97 32 и 0888 43 10 04 Георги Линчев

Comment

Човека си работи на частно , има си всичко дори и нужния софтуер , ако искаш мога да ти кажа и каде се намира сервиза но най добре му се обади Успех

Comment

А как си с температурата?Дай показанията когато светне и колко време,след като си запалил.Виж,ако пуснеш парното,дали ще светне по-рано.Имах този проблем - термостат.Разлика в показанията на датчици температура = свети.Спеш,двигателя се стопли = гасне.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

В момента съм зле с термостата защото колата не загрява както трябва да е .Но забелязах че уплътняващата капачка на разшерителното казанче е нарязана леко.Обърнах я и сега системата държи налягане.Но явно е имало някакъв проблем за да го направят така.След като сменя термостата ще проверя как се държи двигателя като температура и ще споделя .

Comment

Working...
                                X